Ring oss
054-241 03 77

Tvättbutiken i Kalstad AB utför b.la. industritvätt

Tvättbutiken är en kemtvätt i Karlstad som jobbar snabbt och effektivt med kvalitetsgaranti på vårt arbete. Hos oss så får du dina kläder fräscha och rena. Vi kan erbjuda alla tjänster som du förväntar dig av en kemtvätt i Karlstad. Svåra fläckar och svårtvättade plagg är inget problem för våra skickliga medarbetare. Lämna ditt plagg hos Tvättbutiken för snabb och fläckfri service!

54 års erfarenhet! Tvättbutiken är en kemtvätt som är belägen i Karlstad. Vi utför kemtvätt för hushåll och företag. Åtar oss även mattrengöring och tvätt av möbelklädsel, sofföverdrag samt dynor. För oss på Tvättbutiken är det viktigt med noggrannhet, förtroende, personligt ansvar och nära kontakt med våra kunder.

Våra medarbetare på Tvättbutiken har lång erfarenhet och stor kunskap i branschen. Vi använder bara de bästa produkterna och den senaste tekniken för bästa möjliga resultat.

Vi har ett brett serviceutbud och vi vill hjälpa till och underlätta för våra kunder i största möjliga mån. Med dagens uppskruvande tempo så är hushållsnära tjänster, färdiga matkassar och olika tvättlösningar ett välkommet och naturligt inslag i många familjers vardag.