"Vi tvättar allt som går att tvätta"

Hushållstvätt i Karlstad

Tvättbutiken är en kemtvätt i Karlstad som kan lösa dina tvättbehov snabbt och bekvämt. Vi tvättar alla typer av kläder och är experter på fläckborttagning. Vi tvättar och fräschar till bröllopsklänningar före eller efter den stora dagen. Vår service är snabb och effektivt och vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser. Tack vare lång erfarenhet och mångsidig utbildning kan vi erbjuda en stor variation av tjänster såsom fläckborttagning, pressning, textilvård och förstås all form av kemtvätt.

• Kemtvätt av kavajer, kostymer och klänningar

• Mockatvätt och skinntvätt

• Fläckborttagning för de svåra fallen

• Hushållstvätt

Och mycket mer!

Prisexempel

(Betala i förväg och få 5% rabatt)

Kostym, rock    fr. 300 kr  
Dräkt, kappa fr. 290 kr  
Kavaj fr. 190 kr  
Kjol, byxa fr. 150 kr  
Jacka fr. 280 kr  
Klänning fr. 210 kr  

 

Garantier

Våra medarbetare på Tvättbutiken har lång erfarenhet och stor kunskap i branschen. Vi använder bara de bästa produkterna och den senaste tekniken för bästa möjliga resultat.

När du lämnar dina kläder hos oss kan du alltid lita på att de är i trygga händer. Vi hanterar alla plagg med försiktighet eftersom vi vet hur viktiga de är för dig. Det innebär också att vi arbetar snabbt och effektivt för att du skall få tillbaka dina plagg så snabbt som möjligt.

Trots vår snabba service och höga kvalitet på våra tjänster kan vi erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser. I vår modernt inredda butik tar vi emot dig med glädje och positiv energi, en del av den service vi anser självklar för våra kunder. Kontakta oss gärna för frågor om vad vi kan tvätta och hur du bäst använder dig av våra tjänster. Vi garanterar dig en fläckfri service!